11 Ekim 2012 Perşembe

Fifa 2013 indir (Demo)







İNDİR




Fifa uzun bir zaman süresince futbol sever arkadaşların öncelikli oyunları içinde konum edinmiştir. ister bilgisayarda olsun, isterse oyun konsollarında büyük bir zevk ile oynanmaktadır. Geçtiğimiz senelerde etkisini kaybettiğini düşünüyorduk. Bunun en önemli nedeni ise Konami şirketinin yapımını ve dağıtımını üstlendiği, kısa ismiyle “Pes” nbsp;futbol oyununun Fifa’nın önüne geçmesi olmuştu. Bu süreç aşağı yukarı beş yıl gibi 1 zaman zarfı süresince devamlılığını sürdürdü. Konami savaşı kazandığını ilan edercesine satım miktarlarını kat ve kat arttırmaya devam ediyordu. Cümlenin gelişinden de belli olacağı üzere, bir öneme dek bunun gibi devam etti. Pazardaki payını yükseltmek için kadrosunu tamamı ile yenileyen Fifa son 2 yol boyunca inanılmaz değişikliklere imzasını attı.



Kadro değişimi ile gelen tanınmayan oyun Fifa 2011 olmuştu. birinci kere satış oranları “Pes” oyununa yaklaşmıştı. Başarının devamı niteliğinde ulaşan 1 bilinmeyen seri ise, Konami şirketini yaklaşık olarak aşağı üst ederek, Kral tahtına oturmayı başarabildi. Fifa ikibinoniki ilk kere en güçlü rakibini geride bırakarak göz dağını vermeyi başarabildi.



Pekâlâ asıl konumuza gelecek olursak bazı durumları da ifade etmek ve göz ardı etmemek gerekir. Fifa ikibinonüç bu atılım aşamasında payı nasıl olacak akıl ermez lakin Fifa kadrosunu daha da güçlendirmiş ve özellikle grafik yönünden yükselen bir kuş olmak arzu ediyor. Neredeyse saltanatın devamı için elinden gönderileni yapmak istiyor. nbsp;Hayretle tüm gözler bu yıl ki Fifa mı ? Pes mi ? sorusuna çevrilmiş vaziyette. Konami’nin sağlayacağı ataklar karşısında Fifa ne gibi güvenlik önlemleri edineceği bilinmiyor. Savunmasının bomba gibi bulunacağı sezilimiyor değil. İşin özüne dönecek olursak en büyük bir çekişme bizleri bekliyor denilebilir.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder