11 Ekim 2012 Perşembe

PES Pro Evolution Soccer 2013 İndir Ne oyun Ama




İNDİR






Yaz aylarının sona ermesi birçoğumuzu üzüyor. Ayrıca esintilerin soğuyacak olması birde ‘dinlenme’ (Ne tür tatil yahu?) döneminin bitişi, okulların yayılması derken doğrusu eksiksiz depresyon aylarına giriş meydana getirmiş bulunuyoruz. Bari benim açımdan güz (sonbahar) her zaman olduğu gibi gene maksimum depresif 1 giriş yapacak hayatıma. Sizleri bilemem tabii.







PES ikibinonüç işte bu görüntüyle karşımıza çıkmıştı





Fakat bu ayların oyunseverler için 1 de nefis tarafı mevcut. Bu da oyundünyasında yaz boyunca devam eden (fazla şükür Diablo 3 hayat kurtardı buyaz) kuraklık sona erer ve firmalar yılbaşının da yaklaşıyor olmasının şerefine bir bir çok büyük projelerini oyunseverlerle buluşturur.





bilhassa futbol hayranları için en önemli aylardır güz (sonbahar) ayları. zira ayrıca Pro Evolution Soccer ikibinonüç hem de FÉDÉRATİON INTERNATİONALE DE FOOTBALL ASSOCİATİON (FIFA) onüç pazara sürülür. Vaktiyle Football Manager serisini de bu aylarda elde edince hangisinioynayacağımızı şaşırır ve zevkten dört köşe olurduk.





derhal de Eylül ayının bitimine gelmemizle beraber havalar henüz soğumamış olsa da, Konami bizi yanıltmadı ve Pro Evolution Soccer ikibinonüç’ü piyasaya sürüverdi. Geçtiğimiz haftalarda sizler için demosunu ve lansmanda eksiksiz sürümden edindiğimiz izlenimleri paylaştığımız PES 2013, bu sene daha fazla iddialı dersem yanılmış olmam.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder