19 Mayıs 2012 Cumartesi

Chrome yeni sürüm

Google 19 indir

Chrome'un en son versiyonu ufak amma yararlı değişikliklerle geldi! İşte ayrıntılar ve indirme urlsi... Google'ın world-wide-web browser'ı (tarayıcısı) Google chrome'un keşfedilmemiş sürümü Google chrome ondokuz ilan edildi.


Son sürüm, yer imlerinizi, şifrelerinizi, eklentilerinizi ve açık sekmeleri başka bilgisayarlarla ve seyyar (mobil) aygıtlarla dengeleyebiliyor. Yenilenen düzeltme (ayar) sayfası, araştırma (arama) kutucuğu ile düzeltme (ayar) arasında dilediğiniz ayarı keşfetmenize muavin oluyor. "Yeni sekme" sayfasında sağ tarafa olan alttaki bilinmeyen 1 opsiyon ise diğer

COMPUTER ve diğer aygıtlarınızdaki açık sekmelere ulaşmanızı temin ediyor (eşitleme özelliğinin tüm aletlerde açık olması kaydıyla). Mobil aletlerde Google chrome'u eşitlemek için Android 4.0 ve Chrome'un seyyar (mobil) uygulamasını sarf ediyor olmalısınız.

Peki Chrome ondokuz'un vadettiği başarı çoğalışı hakikate dönüştü mü? Google'ın V8 sürat deneyine göre browser (tarayıcı) bundan böyle 10.791 değer alıyor. 1 önceki versiyonda ise puanı, sekiz.568 idi. Bağımızsız test Sunspider'da da Google chrome 19, bütün browserlerin (tarayıcıların) ilerisinde bulunuyor.


İNDİR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder