19 Mayıs 2012 Cumartesi

Nba Twitter'da En çok Takip Edilen Oldu

Benzer Başlıklar: Nba Twitter'da En çok Takip Edilen Oldu



Profesyonel Use Basketbol Ligi National basketball association (nba), Twitter'da 5 milyon takipçiye varan birinci spor ligi olmayı elde etti. tekrardan ve 3.cü de Amerika'dan çıktı.

Türk bireyi olaraktan Twitter'da çoğu kez futbol yarenlikleri seyretmeye alışmışız. Ancak enteresandır ki dünya çapında en fazla takip edicisi olan resmi spor ligi Tw (twitter) hesabı basketbolda.


NBA 'in Twitter hesabı, geçtiğimiz gün 5 milyon takipçi rakamına erişmeyi elde eden birinci spor ligi accountu oldu. İkinci olarak abd futbol ligi hesabı NFL 3.a few milyonda kalırken Major League Baseball 2 milyon izleyiciye sahip.World Wrestling Entertainment 1.1 izleyiciye sahipken FIFA ise 800 bin tekip edene öteki liglerin 1 hayli uzağında.


NBA'in bu sonucunda smaç yarışmasında Tw (twitter) yüzeyinden hesap sahiplerinin seçim yapmasına olanak sağlayan sistem benzeri kampanyalar etken olmuş gibi gözüküyor. Yerkürenin en fazla takip edicisi olan sporcularından biri olan Brezilyalı orta saha oyuncusu Kaka'nın 10 milyona yakın takip edicisi olurken b Twitter'da bu kadar arka planda kalmış olması da kurumların sosyal medya hesaplarını nasıl idare ettikleri hakkında gerçek emareler kazandırıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder