19 Mayıs 2012 Cumartesi

Facebook Pages Manager özellikleri

Facebook Pages Manager uygulaması

Facebook'ta bulunan sayfaları yönetmek amacıyla Fb Pages Manager uygulaması iOS App Retailer'daki durumunu aldı. Uygulama sadece sayfaları yönetmek için faydalanılıyor.



Fb, keşfedilmemiş 1 uygulamayı daha fazla App Keep'dan yayımladı. Şuan için sadece iOS için duyurulan Fb Pages Manager uygulaması ile artık Fb'ta yer alan sayfalarınızın idaresini

kolaylıkla düzenleyebilirsiniz.

Pages Manager uygulaması, iOS'da olan regular Facebookuygulamasıyla uygun aynı tasarlanmış. Tek

ihtilafı biri profilinizi tedvir etmeyi (yönetmeyi) karşılarken Pages Manager yalnızca idarecisi olduğunuz sayfaları idare etmeyi karşılıyor. Aslında bu alandaki çok büyük 1 eksikliği giderdiğini söyleyebiliriz.


Pages Supervisor'ı kullanmak için yalnızca çok büyük ölçüde sayfalara elde bulundurmanıza gerek yok. Facebook'ta herhangi bir sayfa açtıysanız, çok ziyaretçisi olsun olmasın uygulamayı kullanarak sayfanızı tedvir edebilirsiniz (yönetebilirsiniz). Uygulama yüzünden çabucak çabucak her şeyi yapabildiğinizi de açıkca belirtelim.  Fb Pages Manager uygulamasının bugün zarfında bütün dünyaya açılması ümit ediliyor. Ulaşan bilgilerde şu an için sadece Yeni Zelanda 'civarında bulunduğu, Usa ve Avrupa'ya da fazla kısa 1 zaman içerisinde neşredileceği belirtiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder