30 Kasım 2012 Cuma

allık fırçası nasıl olmalı





Allık,makyajımızı tamamlayan büyük hizmetçidir.Çantamızdan katiyen ayırmamamız gerektiğini hepimiz biliyoruz lakin gerçek başvuruda çok ehemmiyetlidir.



http://www.ibeatyou.com/user/sampuanruj
http://www.writerscafe.org/sampuanruj
http://intensedebate.com/people/sampuanruj
http://balerincls.polyvore.com
http://sportspyder.com/users/sampuanruj




Özellikle elmacık kemikleri dışa çıkık olmayan kadınların hakiki allık istifade etmeleri ve mini makyaj numaraları yapmlaları durumunda yanakları, elmacık kemikleri aşırı derece besbelli olabilir ve böylece aşırı derecede cezbedici 1 görünüme erişmek zor değil. Ufakça 1 allığın yerine getirebildiklerine gerçekte afallarsınız.



Müracaat ettiğiniz far ve rujuda sayarak allığımızın rengini kahve yada şeftali renklerinde kullanabiliriz.Allığımızı doğru uygulamak için alt taraftaki kestirmeleri (ipucu) birer birer kullanın. Görünümünüz sizide hayrete düşürebilir ;



*Allık, yüze neşeli 1 görünüş verir ve cilde canlılık sunar.



*Göz ve dudaklar aralarındaki renk dengesini gözettiği için tercih ettiğimiz rengin ruj tonunuzla uyumuna ilgi gösterin.



Ton (renk) renkleri



1- Şeftali:Açık renkli ve sarışınsan bu ton (renk) tam sana göre.



iki- Pembe:Buğday tenli ve kumrallar bu tonları tercih etmeli.



3- Toprak:Esmerler sima hatlarını belirginleştirecek kahve tonlarını kullanmalılar.



Gölge oyunları



Allık, yalnızca simanı renklendirmekle kalmaz, bununla beraber türlü gölgelendirmelerle yüz hatlarının daha çok aşikâr olmasını karşılar. işte bu sebeple sağlaman lüzum olanlar;



Suratın eliptikse,



Kalem ya da stick allığınla elmacık kemikleri ve çenene küçük çarpı izleri yap. Daha sonra da bunları parmağınla hafiften sür. Suratın daireselse,Suratını daha çok ince göstermek için, fotoğraftaki gibi her türlü iki kaşının üst ucuna, şakaklarına ve aşağı ucuna ufak çarpılar ifa edip, gene parmaklarınla yay.



Suratın uzunsa,



Çehrenin daha çok oval görünmesini elde etmek için allığını saç diplerine elmacık kemiklerine ve çenene gerçekleştirip, en ince ayrıntısına kadar yay. Arzularsan yüzüne 1 kat saydam pudra sürerek daha pürüzsüz 1 görüntü elde edebilirsin.



Ne tür allık nasıl sürülür?



Toz allık



Toz allıklar deriye mat 1 görünüm verir. Fazla pratik değildir ama gün boyu sürekliliğini korur. Ne şekilde yerine getirileceğine gelince... Büyük allık fırçanı toz allığının üstüne sürüp, aşırısını hafiften çırptıktan sonra, elmacık kemiklerine uygula. Gölge üretmek için allığının bir ton koyusunu şakaklarının aşağı ucuna ince 1 çizgi tarzında sürüp adamakıllı saç. Fazlalığını selpakla sağlayıp, üzerine 1 kat şeffaf pudra sür.



Kalem allık



En ufak çantaya bile rahatlıkla sığabildiğinden ve fırça gerekli olmadığından aşırı boyutta kullanışlıdır. Kalemi görüntüdeki gibi bir sıra halinde şakaklarına sürüp, adamakıllı yay. Daha parlak 1 görünüm için, üzerine nemlendirici sür.



Sıvı allık



Dokuya bebeksi 1 pembelik vermek için daha güzel bir usul olamaz! genel olmasa da büyük cosmo-store’larda gönül rahatlığıyla bulabileceğin likit allıklar, aynen oje gibi şişe ve fırçadan meydana gelir. Fırçayı şişeye sokup, artanını salladıktan sonra yanaklarına hatlar halinde sürüp, pamuk desteğiyle tamamen sür.



Stick allık



Fırça gerektirmeyen ve deriye ekstra ışıldama kazandıran stick allığı kullanmak çok rahat. Tek yapman gereken bulamaç gibi 1 görünüme neden olmamak için, stick allığını ilk olarak elinin üzerine sürmen ve parmaklarınla edinip, stratejik bölümlere uygulaman. Elmacık kemikleri ve burnunun üst kısmı bu mesele için fazla yakışır!



Uygulama



*Tebessüm edin ve allığı yanağınızın en yüksek yerine sürün.



*Çok fazla görünmemesi, başka bir kısım gibi durmaması için tonu kademeli olarak ve fırçadaki fazlalıkları üfleyerek uygulayın.



*Suratın dışına gerçek, yuvarlak ve yumuşak manevralarla sağlamayı devam ettirin.



*Görüntüde bütünlük elde etmek için, fırçanızı burun tarafı, çene ve alnınıza da hafifçe dokundurun.



*Rengi çok kapalı yada yoğun kaçtıysa deri tonunuzdan daha fazla açık bir pudra ile yoğunluğu düşürün

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder