30 Kasım 2012 Cuma

allık ne işe yarar





Allık,makyajımızı bitiren büyük hizmetçidir.Çantamızdan hiç bir zaman ayırmamamız lazım olduğunu hepimiz biliyoruz lakin doğru tatbikte fazla ehemmiyetlidir.



http://serialkey.co.nu/showthread.php?p=4797







bilhassa elmacık kemikleri çıkıntılı olmayan kızların hakiki allık kullanmaları ve ufak makyaj numaraları yapmlaları halinde yanakları, elmacık kemikleri son derece besbelli olabilir ve böylece fevkalade göz alıcı 1 görüntüye varmak güç değil. Minnacık 1 allığın edebildiklerine doğrusu afallarsınız.



Yaptığınız far ve rujuda dikkate alarak allığımızın renk tonunu kahve yahut şeftali renklerinde yerine getirebiliriz.Allığımızı doğru kullanmak için aşağıdaki ipuçlarını birer birer yapın. Görünümünüz sizide şaşırtabilir ;



*Allık, yüze sevinçli 1 görünüş verir ve cilde hareketlilik verir.



*Göz ve dudaklar aralarındaki renk denkliğini koruduğu için seçtiğiniz rengin ruj renginizle armonisine ilgi gösterin.



Renk renkleri



bir- Şeftali:Açık renkli ve sarışınsan bu renk tam sana karar.



iki- Pembe:Buğday renkli ve kumrallar bu renkleri tercih etmeli.



3- Toprak:Esmerler çehre hatlarını belli edecek kahve renklerini uygulamalıdır.



Gölge oyunları



Allık, sadece suratını renklendirmekle kalmaz, aynı anda çeşitli gölgelendirmelerle sima hatlarının daha çok aşikâr olmasını karşılar. bak bundan dolayı etmen ihtiyaç olanlar;



Suratın eliptikse,



Kalem ya da stick allığınla elmacık kemikleri ve çenene küçük çarpı işaretleri yap. Sonra da bunları parmağınla hafiften sür. Suratın daireselse,Çehreni daha fazla ince görünmesini sağlamak için, resimdeki gibi bütün iki kaşının üst ucuna, şakaklarına ve alt tarafına ufak çarpılar gerçekleştirip, yine parmaklarınla yay.



Yüzün uzunsa,



Çehrenin daha çok oval göstermek elde etmek için allığını saç diplerine elmacık kemiklerine ve çenene uygulayıp, tamamen dağıt. Arzu edersen üstüne bir kat saydam pudra sürme uygulamasını gerçekleştirerek daha fazla yumuşak bir görüntü elde edebilirsin.



Ne gibi allık ne şekilde sürülür?



Toz allık



Toz allıklar deriye mat 1 görünüş sağlar. Fazla elverişli değil lakin bütün gün kalıcılığını devam ettirir. Nasıl sağlanacağına gelince... Büyük allık fırçanı toz allığının yüzüne sürüp, aşırısını hafiften salladıktan daha sonra, elmacık kemiklerine uygula. Gölge yapmak için allığının 1 ton koyusunu şakaklarının alt ucuna ince 1 çizgi şeklinde sürüp ayrıntılarıyla dağıt. Artanını kağıt peçeteyle elde edip, üstüne 1 kat saydam pudra sür.



Kalem allık



En küçük çantaya dahi rahatlıkla sığdığından ve fırça gerekli olmadığından aşırı derece uygulamalıdır. Kalemi fotoğraftaki gibi bir seri olarak şakaklarına sürüp, adamakıllı saç. Daha fazla ışıldayan 1 görünüş için, üzerine nemlendirici sür.



Sıvı allık



Tene bebeksi 1 pembelik takdim etmek için daha güzel 1 usul olamaz! en çok kullanılan olmasa da büyük cosmo-store’larda rahatlıkla bulabileceğin likit allıklar, tıpkı oje gibi şişe ve fırçadan oluşur. Fırçayı şişeye daldırıp, artanını salladıktan sonra yanaklarına hatlar durumunda sürüp, pamuk yardımcılığıyla iyice saç.



Stick allık



Fırça ihtiyacı olmayan ve dokuya ekstra parlaklık vereyen stick allığı kullanmak çok zahmetsiz. Tek yapman gereken bulamaç gibi bir görünüme meydan vermemek için, stick allığını öncelikle elinin yüzüne sürmen ve parmaklarınla elde edip, stratejik kesimlere uygulaman. Elmacık kemikleri ve burnunun üstü bu maslahat için fazla uygun!



Uygulama



*Gülün ve allığı yanağınızın en yüksek yerine sürün.



*Yoğun görünmemesi, değişik bir kesim gibi durmaması için tonu kademeli olarak ve fırçadaki aşırılıkları üfleyerek tatbik edin.



*Suratın dışına gerçek, halka şeklinde ve hafif hareketlerle yerine getirmeyi devam ettirin.



*Görünümde tamamlık elde etmek için, fırçanızı burun tarafı, çene ve alnınıza da hafiften dokundurun.



*Tonu çok kapalı veya aşırı kaçtıysa cilt renginizden daha fazla açık 1 pudrayla yoğunluğu azaltın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder