30 Kasım 2012 Cuma

allık seçimi





Allık,makyajımızı sonuçlandıran büyük hizmetçidir.Çantamızdan hiç bir zaman ayırmamamız gerektiğini tamamımız biliyoruz amma gerçek yerine getirmede fazla önemlidir.



http://www.trulia.com/profile/balerincls3
http://network.nature.com/profile/UFF6728F2
http://technorati.com/people/sampuanruj
http://www.1-love-quotes.com/user/sampuanruj
http://www.jaman.com/people/sampuanruj
http://www.metacafe.com/f/channels/sampuanruj
http://www.derangedrecords.com/index.php/member/510274/
http://redux.com/sampuanruj
http://www.quibblo.com/user/sampuanruj
http://audioboo.fm/sampuanruj
http://milkyway.cs.rpi.edu/milkyway/show_user.php?userid=639156
http://www.glogster.com/sampuanruj/myglogster
http://bleacherreport.com/users/1710563-sampuanruj-ruj
http://www.studyabroad.com/members/sampuanruj/default.aspx
http://www.fishlinkcentral.com/user_detail.php?u=sampuanruj




Özellikle elmacık kemikleri çıkık olmayan kadınların gerçek allık istifade etmeleri ve mini makyaj numaraları yapmlaları halinde yanakları, elmacık kemikleri aşırı derece aşikar olabilir ve böylelikle fevkalade cazip 1 görüntüye kavuşmak güç değil. Küçükçe bir allığın yapabildiklerine aslında şok olursunuz.



Yerine getirdiğiniz far ve rujuda dikkate alarak allığımızın rengini kahve yada şeftali renklerinde kullanabiliriz.Allığımızı doğru yerine getirmek için aşağıdaki püf noktaları sırayla tatbik edin. Görünümünüz sizide hayran bırakabilir ;



*Allık, yüze sevinçli bir görünüş verir ve tene canlılık sunar.



*Göz ve dudaklar arasındaki ton (renk) dengesini himaye ettiği için seçtiğiniz rengin ruj renginizle ahenkine özen gösterin.



Renk tonları



1- Şeftali:Açık tenli ve sarışınsan bu ton (renk) tam sana karar.



iki- Pembe:Buğday tenli ve kumrallar bu renkleri seçmeli.



3- Toprak:Esmerler surat hatlarını belirginleştirecek kahve renklerini kullanmalılar.



Gölge oyunları



Allık, sadece suratını renklendirmekle kalmaz, aynı zamanda çeşitli gölgelendirmelerle yüz hatlarının daha çok bariz olmasını temin eder. İşte bunun için sağlaman gerekenler;



Siman ovalse,



Kalem veya stick allığınla elmacık kemikleri ve çenene küçük çarpı izleri yap. Daha sonra da bunları parmağınla hafiften saç. Yüzün küresel ise,Suratını daha fazla zayıf belli olması için, resimdeki gibi her 2 kaşının üst tarafına, şakaklarına ve alt ucuna küçük çarpılar yapıp, gene parmaklarınla yay.



Siman uzunsa,



Yüzünün daha fazla oval görünmesini sağlamak için allığını saç diplerine elmacık kemiklerine ve çenene gerçekleştirip, ayrıntılarıyla saç. Arzu edersen üstüne 1 kat transparan pudra sürme işlemi yaparak daha yumuşak bir imaj elde edebilirsin.



Ne gibi allık nasıl sürülür?



Toz allık



Toz allıklar deriye mat 1 görünüm sağlar. Fazla elverişli değil lakin gün boyunca kalıcılığını sağlar. Nasıl sağlanacağına gelince... Büyük allık fırçanı toz allığının yüzüne sürüp, artanını hafiften silkeledikten sonra, elmacık kemiklerine uygula. Gölge meydana getirmek için allığının 1 ton koyusunu şakaklarının aşağı kısmına zayıf 1 çizgi tarzında sürüp iyice dağıt. Fazlalığını selpakla edinip, üzerine bir kat transparan pudra sür.



Kalem allık



En ufak çantaya bile rahatlıkla sığabildiğinden ve fırça istemediğinden fazlasıyla elverişlidir. Kalemi resimdeki gibi 1 arka arkaya şakaklarına sürüp, ayrıntılarıyla sür. Daha çok parlayan bir görünüş için, yüzüne nemlendirici sür.



Sıvı allık



Cilde bebeksi bir pembelik vermek için daha iyi bir tarz olamaz! en yaygın olmasa da büyük cosmo-look’larda gönül rahatlığıyla bulabileceğin likit allıklar, aynen oje gibi şişe ve fırçadan oluşur. Fırçayı şişeye batırıp, aşırısını silkeledikten daha sonra yanaklarına çizgiler halinde sürüp, pamuk yardımcılığıyla ayrıntılarıyla saç.



Stick allık



Fırça istemeyen ve tene fazladan ışıldama kazandıran stick allığı uygulamak fazla basitçe. Tek yapman gereken bulamaç gibi bir görüntüye olanak vermemek için, stick allığını önce elinin üzerine sürmen ve parmaklarınla sağlayıp, stratejik bölümlere uygulaman. Elmacık kemikleri ve burnunun üst kısmı bu mesele için fazla mütenasip!



Uygulama



*Tebessüm edin ve allığı yanağınızın en yüksek noktasına sürün.



*Çok fazla görünmemesi, farklı bir kesim gibi durmaması için tonu derece derece ve fırçadaki aşırılıkları üfleyerek kullanın.



*Çehrenin dışına doğru, halka şeklinde ve yumuşak manevralarla etmeyi sürdürün.



*Görüntüde bütünlük karşılamak için, fırçanızı burun ucu, çene ve alnınıza da hafifçe dokundurun.



*Rengi fazla koyu yahut fazla kaçtıysa ten tonunuzdan daha fazla açık olan 1 pudrayla yoğunluğu düşürün

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder