30 Kasım 2012 Cuma

allık uygulamaları





Allık,makyajımızı sona erdiren büyük yardımcımızdır.Çantamızdan asla ayırmamamız lazım olduğunu tamamımız biliyoruz amma gerçek yerine getirmede çok ehemmiyetlidir.



http://www.trulia.com/profile/balerincls3
http://network.nature.com/profile/UFF6728F2
http://technorati.com/people/sampuanruj
http://www.1-love-quotes.com/user/sampuanruj
http://www.jaman.com/people/sampuanruj
http://www.metacafe.com/f/channels/sampuanruj
http://www.derangedrecords.com/index.php/member/510274/
http://redux.com/sampuanruj
http://www.quibblo.com/user/sampuanruj
http://audioboo.fm/sampuanruj
http://milkyway.cs.rpi.edu/milkyway/show_user.php?userid=639156
http://www.glogster.com/sampuanruj/myglogster
http://bleacherreport.com/users/1710563-sampuanruj-ruj
http://www.studyabroad.com/members/sampuanruj/default.aspx
http://www.fishlinkcentral.com/user_detail.php?u=sampuanruj




bilhassa elmacık kemikleri çıkık olmayan kadınların gerçek allık istifade etmeleri ve mini makyaj numaraları yapmlaları halinde yanakları, elmacık kemikleri aşırı belli olabilir ve böylece fazlasıyla hoş 1 görünüme erişmek güç değil. Ufacık bir allığın yapabildiklerine aslında hayret edersiniz.



Yaptığınız far ve rujuda görerek allığımızın renk tonunu kahve yada şeftali renklerinde kullanabiliriz.Allığımızı doğru kullanmak için aşağıdaki ipuçlarını arka arkaya yapın. Görünümünüz sizide hayran bırakabilir ;



*Allık, yüze keyifli bir görünüm sağlar ve cilde canlılık getirir.



*Göz ve dudaklar arasındaki renk denkliğini gözettiği için istediğimiz tonun ruj tonunuzla düzenine ilgi duyun.



Ton (renk) tonları



bir- Şeftali:Açık tenli ve sarışınsan bu renk tam sana göre.



iki- Pembe:Buğday tenli ve kumrallar bu renkleri tercih etmeli.



3- Toprak:Esmerler yüz hatlarını belli edecek kahve renklerini uygulamalıdır.



Gölge oyunları



Allık, yalnızca yüzünü renklendirmekle kalmaz, aynı zamanda türlü gölgelendirmelerle surat hatlarının daha çok bariz olmasını sağlar. İşte bunun için gerçekleştirmen lüzum olanlar;



Çehren ovalse,



Kalem ya da stick allığınla elmacık kemikleri ve çenene ufak çarpı izleri yap. Daha sonra da bunları parmağınla hafifçe sür. Suratın küresel ise,Yüzünü daha zayıf ibraz etmek için, fotoğraftaki gibi her türlü 2 kaşının üst ucuna, şakaklarına ve aşağı tarafına ufak çarpılar gerçekleştirip, gene parmaklarınla sür.



Yüzün uzunsa,



Simanın daha fazla oval görünmesini temin etmek için allığını saç diplerine elmacık kemiklerine ve çenene gerçekleştirip, tamamen saç. İstersen yüzüne bir kat şeffaf pudra sürerek daha fazla pürüzsüz 1 imaj elde edebilirsin.



Hangi allık ne şekilde sürülür?



Toz allık



Toz allıklar tene mat 1 görünüm verir. Fazla pratik değil ama gün boyu kalıcılığını devam ettirir. Nasıl sağlanacağına gelince... Büyük allık fırçanı toz allığının üstüne sürüp, artanını hafiften silkeledikten daha sonra, elmacık kemiklerine uygula. Gölge yapmak için allığının 1 ton koyusunu şakaklarının alt kısmına ince bir hat şeklinde sürüp tamamen saç. Fazlalığını selpakla elde edip, üzerine 1 kat saydam pudra sür.



Kalem allık



En küçük çantaya dahi gönül rahatlığıyla sığabildiğinden ve fırça istemediğinden aşırı boyutta elverişlidir. Kalemi fotoğraftaki gibi 1 seri olarak şakaklarına sürüp, ayrıntılarıyla saç. Daha ışıldayan 1 görünüm için, üzerine nemlendirici sür.



Sıvı allık



Cilde bebeksi 1 pembelik vermek için daha iyi 1 tarz olamaz! en çok kullanılan olmasa da büyük cosmo-search’larda gönül rahatlığıyla bulabileceğin likit allıklar, aynı oje gibi şişe ve fırçadan oluşur. Fırçayı şişeye batırıp, artanını salladıktan sonra yanaklarına hatlar durumunda sürüp, pamuk yardımcılığıyla en ince ayrıntısına kadar yay.



Stick allık



Fırça istemeyen ve cilde ek ışıldama kazandıran stick allığı kullanmak fazla zahmetsiz. Tek yapman icap eden bulamaç gibi bir görüntüye neden olmamak için, stick allığını önce elinin üstüne sürmen ve parmaklarınla elde edip, stratejik alanlara uygulaman. Elmacık kemikleri ve burnunun üst tarafı bu mesele için çok uygun!



Uygulama



*Gülümseyin ve allığı yanağınızın en yüksek yerine sürün.



*Fazla gözükmemesi, değişik bir kısım gibi durmaması için rengi derece derece ve fırçadaki fazlalıkları üfleyerek uygulayın.



*Çehrenin dışına doğru, daire biçiminde ve hafif hareketlerle sağlamayı devam ettirin.



*Görüntüde tamamlık elde etmek için, fırçanızı burun ucu, çene ve alnınıza da hafiften dokundurun.



*Tonu fazla kapalı yahut fazla kaçtıysa deri renginizden daha açık bir pudrayla yoğunluğu indirgeyin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder