30 Kasım 2012 Cuma

smashbox jel allık





Allık,makyajımızı sonuçlandıran büyük yardımcımızdır.Çantamızdan katiyen ayırmamamız gerektiğini tamamımız biz biliyoruz ama gerçek yerine getirmede fazla ehemmiyetlidir.



http://www.arcadetrainer.com/index.php?params=profile/view/176380/
http://www.sputnikmusic.com/profile.php?name=sampuanruj
http://vmario.com/index.php?params=profile/view/204263/
http://www.neighborcity.com/member-profile/196886-sampuanruj/




Özellikle elmacık kemikleri dışa çıkık olmayan bayanların gerçek allık istifade etmeleri ve mini makyaj numaraları yapmlaları halinde yanakları, elmacık kemikleri fazlasıyla besbelli olabilir ve böylelikle aşırı boyutta cazip bir görünüşe erişmek sıkıntılı değil. Ufacık bir allığın yerine getirebildiklerine aslında apışırsınız.



Yaptığınız far ve rujuda hesaba katarak allığımızın renk tonunu kahve yahut şeftali renklerinde uygulayabiliriz.Allığımızı doğru yerine getirmek için aşağıdaki püf noktaları usulüne göre başvurun. Görünümünüz sizide afallatabilir ;



*Allık, yüze hoşnut 1 görünüm sağlar ve cilde hareketlilik verir.



*Göz ve dudaklar aralarındaki renk balansını muhafaza ettiği için seçtiğiniz tonun ruj tonunuzla uzlaşmasına ilgi duyun.



Ton (renk) renkleri



1- Şeftali:Açık tenli ve sarışınsan bu ton (renk) tam sana göre.



iki- Pembe:Buğday tenli ve kumrallar bu tonları tercih etmeli.



üç- Toprak:Esmerler yüz hatlarını belirginleştirecek kahve tonlarını uygulamalıdır.



Gölge oyunları



Allık, sadece suratını renklendirmekle kalmaz, aynı anda türlü gölgelendirmelerle yüz hatlarının daha belirgin olmasını karşılar. bak bundan dolayı yapman lüzum olanlar;



Suratın eliptikse,



Kalem yahut stick allığınla elmacık kemikleri ve çenene küçük çarpı işaretleri yap. Daha sonra da bunları parmağınla hafiften yay. Suratın yuvarlaksa,Çehreni daha fazla ince belli olması için, görüntüdeki gibi bütün 2 kaşının üst ucuna, şakaklarına ve aşağı ucuna küçük çarpılar yapıp, gene parmaklarınla dağıt.



Yüzün uzunsa,



Yüzünün daha çok oval görünmesini karşılamak için allığını saç zeminlerine elmacık kemiklerine ve çenene gerçekleştirip, en ince ayrıntısına kadar sür. Arzu edersen yüzüne bir kat saydam pudra sürme uygulamasını gerçekleştirerek daha çok yumuşak bir imaj sağlayabilirsin.



Ne gibi allık ne şekilde sürülür?



Toz allık



Toz allıklar cilde mat bir görünüm sağlar. Aşırı kullanışlı değildir ama bütün gün kalıcılığını devam ettirir. Ne şekilde ifa edileceğine gelince... Büyük allık fırçanı toz allığının üstüne sürüp, fazlalığını hafifçe silkeledikten sonra, elmacık kemiklerine uygula. Gölge imal etmek için allığının 1 ton koyusunu şakaklarının alt ucuna ince bir çizgi biçiminde sürüp iyice saç. Aşırısını selpakla sağlayıp, yüzüne 1 kat transparan pudra sür.



Kalem allık



En küçük çantaya dahi gönül rahatlığıyla sığdığından ve fırça istemediğinden aşırı derece elverişlidir. Kalemi resimdeki gibi bir sıra halinde şakaklarına sürüp, ayrıntılarıyla yay. Daha ışıldayan 1 görünüm için, üstüne nemlendirici sür.



Sıvı allık



Cilde bebeksi bir pembelik vermek için daha güzel bir tarz olamaz! Çok yaygın olmasa da büyük cosmo-shop’larda gönül rahatlığıyla bulabileceğin sıvı allıklar, aynen oje gibi şişe ve fırçadan oluşur. Fırçayı şişeye batırıp, artanını salladıktan sonra yanaklarına hatlar durumunda sürüp, pamuk yardımıyla en ince ayrıntısına kadar sür.



Stick allık



Fırça gerektirmeyen ve tene ilave parlaklık kazandıran stick allığı uygulamak çok kolay. Tek yapman icap eden bulamaç gibi 1 görünüşe sebep vermemek için, stick allığını öncelikle elinin üzerine sürmen ve parmaklarınla elde edip, stratejik bölümlere uygulaman. Elmacık kemikleri ve burnunun üst kısmı bu mesele için çok uygun!



Uygulama



*Gülün ve allığı yanağınızın en yüksek noktasına sürün.



*Çok fazla gözükmemesi, değişik bir kısım gibi durmaması için rengi kademeli olarak ve fırçadaki aşırılıkları üfleyerek uygulayın.



*Çehrenin dışına hakiki, yuvarlak ve hafif hareketlerle etmeyi sürdürün.



*Görünümde bütünlük elde etmek için, fırçanızı burun tarafı, çene ve alnınıza da hafiften dokundurun.



*Rengi çok koyu yada çok fazla kaçtıysa deri renginizden daha açıkta kalan bir pudrayla yoğunluğu hafifletin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder