30 Kasım 2012 Cuma

allık max factor





Allık,makyajımızı tamamlayan büyük hizmetçidir.Çantamızdan asla ayırmamamız lazım olduğunu tümümüz biz biliyoruz amma gerçek uygulamada çok mühimdir.



http://khmt1-k4.com/4rum/showthread.php?p=13315







özellikle elmacık kemikleri çıkıntılı olmayan kızların hakiki allık yararlanmaları ve mini makyaj hileleri yapmlaları halinde yanakları, elmacık kemikleri aşırı belirginleşebilir ve böylece büyük ölçüde albenili 1 görünüme varmak zor değil. Minnacık 1 allığın edebildiklerine doğrusu şok olursunuz.



Müracaat ettiğiniz far ve rujuda düşünerek allığımızın rengini kahve yada şeftali renklerinde tatbik edebiliriz.Allığımızı doğru yerine getirmek için alttaki kestirmeleri (ipucu) sırası ile tatbik edin. Görüntünüz sizide hayret ettirebilir ;



*Allık, yüze sevinçli 1 görünüş verir ve tene canlılık verir.



*Göz ve dudaklar aralarındaki renk dengesini gözettiği için istediğimiz tonun ruj tonunuzla uyumuna gayret edin.



Ton (renk) renkleri



1- Şeftali:Açık tenli ve sarışınsan bu renk tam sana karar.



iki- Pembe:Buğday tenli ve kumrallar bu tonları yeğlemeli.



3- Toprak:Esmerler sima hatlarını belli edecek kahve renklerini uygulamalıdır.



Gölge oyunları



Allık, yalnızca yüzünü renklendirmekle kalmaz, aynı zamanda çeşitli gölgelendirmelerle çehre hatlarının daha net olmasını sağlar. bak bundan dolayı yapman lazım olanlar;



Yüzün ovalse,



Kalem ya da stick allığınla elmacık kemikleri ve çenene ufak çarpı izleri yap. Daha sonra da bunları parmağınla hafifçe yay. Suratın yuvarlaksa,Suratını daha çok zayıf ibraz etmek için, resimdeki gibi her 2 kaşının üst kısmına, şakaklarına ve alt tarafına ufak çarpılar yapıp, gene parmaklarınla yay.



Çehren uzunsa,



Yüzünün daha fazla oval görünmesini karşılamak için allığını saç zeminlerine elmacık kemiklerine ve çenene uygulayıp, adamakıllı dağıt. Dilersen üzerine 1 kat şeffaf pudra sürme işlemi yaparak daha fazla yumuşak 1 görüntü elde edebilirsin.



Hangi allık ne şekilde sürülür?



Toz allık



Toz allıklar dokuya mat 1 görünüm verir. Aşırı elverişli değildir ama gün boyunca devamlılıklığını sağlar. Nasıl yerine getirileceğine gelince... Büyük allık fırçanı toz allığının yüzüne sürüp, aşırısını hafifçe çırptıktan sonra, elmacık kemiklerine uygula. Gölge imal etmek için allığının bir ton koyusunu şakaklarının aşağı kısmına zayıf 1 hat şeklinde sürüp adamakıllı yay. Aşırısını kağıt peçeteyle elde edip, üstüne bir kat şeffaf pudra sür.



Kalem allık



En ufak çantaya dahi rahatlıkla sığabildiğinden ve fırça gerekli olmadığından fazlasıyla kullanışlıdır. Kalemi resimdeki gibi bir arka arkaya şakaklarına sürüp, adamakıllı dağıt. Daha parlak 1 görünüş için, yüzüne nemlendirici sür.



Sıvı allık



Dokuya bebeksi 1 pembelik takdim etmek için daha iyi 1 usul olamaz! en çok kullanılan olmasa da büyük cosmo-shop’larda rahatlıkla bulabileceğin likit allıklar, tıpkı oje gibi şişe ve fırçadan oluşur. Fırçayı şişeye batırıp, artanını silkeledikten daha sonra yanaklarına hatlar durumunda sürüp, pamuk desteğiyle tamamen dağıt.



Stick allık



Fırça gerektirmeyen ve tene ekstra ışıldama kazandıran stick allığı yerine getirmek fazla kolayca. Tek yapman gereken bulamaç gibi 1 görüntüye sebep vermemek için, stick allığını evvelce elinin yüzüne sürmen ve parmaklarınla alıp, stratejik bölümlere uygulaman. Elmacık kemikleri ve burnunun üst kısmı bu iş için çok yakışır!



Uygulama



*Gülün ve allığı yanağınızın en yüksek yerine sürün.



*Yoğun görünmemesi, ayrı bir bölüm gibi durmaması için rengi yavaş yavaş ve fırçadaki fazlalıkları üfleyerek tatbik edin.



*Çehrenin dışına doğru, daire biçiminde ve yumuşak hamlelelerle etmeyi devam ettirin.



*Görüntüde tamamlık temin etmek için, fırçanızı burun ucu, çene ve alnınıza da hafiften dokundurun.



*Tonu fazla koyu ya da aşırı kaçtıysa cilt renginizden daha fazla açık 1 pudra ile yoğunluğu azaltın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder