30 Kasım 2012 Cuma

allık kalıcı makyaj





Allık,makyajımızı bitiren en büyük hizmetçidir.Çantamızdan hiçbir şekilde ayırmamamız icap ettiğini tamamımız biz biliyoruz lakin hakiki tatbikte çok mühimdir.



http://www.finecooking.com/profile/sampuanruj
http://lbbweb.com/AUDIOSTORE/users/sampuanruj.html
http://disqus.com/sampuanruj/
http://www.geckogo.com/profile/139666791
http://www.distancegames.org/index.php?params=profile/view/138339/
https://github.com/sampuanruj
https://ioby.org/users/sampuanruj
http://photopeach.com/user/sampuanruj
http://www.youthministry.com/user/sampuanruj
http://canon-mcmillan.patch.com/users/balerincls




Özellikle elmacık kemikleri belirgin olmayan kızların doğru allık faydalanmaları ve mini makyaj aldatmacaları yapmlaları durumunda yanakları, elmacık kemikleri aşırı boyutta besbelli olabilir ve böylece büyük ölçüde hoş bir görünüme varmak güç değil. Minicik 1 allığın gerçekleştirebildiklerine aslında apışırsınız.



Kullandığınız far ve rujuda göz önünde bulundurarak allığımızın renk tonunu kahve yahut şeftali tonlarında tatbik edebiliriz.Allığımızı doğru uygulamak için aşağıdaki emareleri arka arkaya yapın. Görüntünüz sizide sersemletebilir ;



*Allık, yüze iyi bir görünüş sağlar ve dokuya hareketlilik sunar.



*Göz ve dudaklar arasındaki renk denkliğini koruduğu için tercih ettiğimiz tonun ruj renginizle uyumuna gayret edin.



Renk renkleri



1- Şeftali:Açık renkli ve sarışınsan bu ton (renk) tam sana karar.



2- Pembe:Buğday tenli ve kumrallar bu renkleri seçmeli.



3- Toprak:Esmerler çehre hatlarını belirginleştirecek kahve tonlarını uygulamalıdır.



Gölge oyunları



Allık, yalnızca suratını renklendirmekle kalmaz, aynı anda çeşitli gölgelendirmelerle surat hatlarının daha fazla net olmasını karşılar. işte bu nedenle etmen gerekenler;



Yüzün eliptikse,



Kalem veya stick allığınla elmacık kemikleri ve çenene ufak çarpı izleri yap. Daha sonra da bunları parmağınla hafiften sür. Suratın daire şeklindeyse,Simanı daha fazla ince ibraz etmek için, fotoğraftaki gibi her iki kaşının üst kısmına, şakaklarına ve aşağı ucuna ufak çarpılar gerçekleştirip, tekrar parmaklarınla dağıt.



Yüzün uzunsa,



Çehrenin daha çok oval görünmesini elde etmek için allığını saç zeminlerine elmacık kemiklerine ve çenene icra edip, iyice sür. Arzularsan üstüne bir kat saydam pudra sürerek daha çok düzgün 1 görüntü kazanabilirsin.



Hangi allık nasıl sürülür?



Toz allık



Toz allıklar deriye mat bir görünüm sağlar. Aşırı kullanışlı değil lakin bütün gün sürekliliğini sağlar. Ne şekilde kullanılacağına gelince... Büyük allık fırçanı toz allığının üstüne sürüp, fazlalığını hafiften çırptıktan daha sonra, elmacık kemiklerine uygula. Gölge üretmek için allığının 1 ton koyusunu şakaklarının aşağı kısmına ince bir hat biçiminde sürüp en ince ayrıntısına kadar saç. Aşırısını selpakla alıp, üstüne bir kat transparan pudra sür.



Kalem allık



En ufak çantaya bile gönül rahatlığıyla sığabildiğinden ve fırça gerektirmediğinden fazlasıyla kullanışlıdır. Kalemi resimdeki gibi bir sıra halinde şakaklarına sürüp, tamamen sür. Daha çok ışıldayan bir görünüm için, yüzüne nemlendirici sür.



Likit allık



Tene bebeksi 1 pembelik vermek için daha iyi bir yöntem olamaz! Çok yaygın olmasa da büyük cosmo-store’larda gönül rahatlığıyla bulabileceğin likit allıklar, aynen oje gibi şişe ve fırçadan meydana gelir. Fırçayı şişeye batırıp, artanını salladıktan daha sonra yanaklarına çizgiler durumunda sürüp, pamuk yardımcılığıyla tamamen sür.



Stick allık



Fırça gerektirmeyen ve deriye ekstra parlaklık vereyen stick allığı yerine getirmek fazla kolayca. Tek yapman gereken bulamaç gibi bir görünüme yol açmamak için, stick allığını öncelikle elinin yüzüne sürmen ve parmaklarınla elde edip, stratejik kısımlara uygulaman. Elmacık kemikleri ve burnunun üst kısmı bu mesele için fazla yakışır!



Uygulama



*Tebessüm edin ve allığı yanağınızın en yüksek yerine sürün.



*Yoğun görünmemesi, değişik bir kesim gibi durmaması için rengi kademeli olarak ve fırçadaki aşırılıkları üfleyerek yerine getirin.



*Simanın dışına gerçek, daire biçiminde ve yumuşak manevralarla yerine getirmeyi sürdürün.



*Görüntüde bütünlük temin etmek için, fırçanızı burun tarafı, çene ve alnınıza da hafifçe dokundurun.



*Rengi fazla koyu veya fazla kaçtıysa ten renginizden daha açıkta kalan 1 pudrayla yoğunluğu hafifletin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder